گالری

توضیحات رویداد

با اینکه قرن‌هاست در مورد مغز انسان پژوهش و تحقیق شده است و حتی به کمک رویکردهای نوین تصویربرداری امکان بررسی نقطه به نقطه­‌ی مغز فراهم شده است، اما هنوز، سوالات بسیاری، درباره­‌ی این فرا‌هوشمندترین خلقت جهان، به دلیل نبود ابزار پردازشی مناسب، بدون پاسخ است. تصویربرداری تشدید مغناطیسی کارکردی، مشهور به fMRI، یکی از جدید­ترین روش­‌ها برای استخراج داده از مغز و کشف عملکرد آن در شرایط مختلف است که اخیرا مورد توجه محققان هوش مصنوعی و علوم شناختی در بسیاری از دانشگاه‌های جهان قرار گرفته است. در این کارگاه به معرفی این داده‌ها، نحوه پیش پردازش آن­ها و نقش هوش مصنوعی در حل مسائل آن پرداخته می‌­شود.

پیش‌نیاز کارگاه:

شرکت در کارگاه نیازمند آشنایی با مفاهیم آمار مقدماتی و مباحث هوش مصنوعی و نصب نرم افزارها MRICRO و MATLAB است.

معرفی مدرس دوره:

دکتر حمیدرضا حکیم‌­داودی فارغ التحصیل مقطع دکتری هوش مصنوعی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیش از 10 سال است در زمینه علوم اعصاب محاسباتی به توسعه‌­ی ابزارهای هوشمند در این زمینه به پژوهش می­‌پردازد. ایشان از سال 1396 در گروه تصویربرداری و آنالیز تصاویر fMRI بیمارستان امام-خمینی تهران به عنوان محقق حضور داشته و در کنار مشاوره به دانشجویان رشته های مختلف، تاکنون چندین دوره آموزشی در زمینه­‌ی پردازش داده­‌های fMRI در دانشگاه‌­های مختلف کشور ارائه داده‌­است. اطلاعات تکمیلی در رابطه با ایشان در این فایل رزومه قابل مشاهده است.

محل برگزاری

این کارگاه به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و جزئیات چگونگی شرکت در آن در زمان مناسب برای شرکت‌کنندگان ارسال خواهد شد.
  • آخرین مهلت ثبت نام در رویداد: 17 اردیبهشت 1401 ساعت 15:00:00

برنامه زمانی

سرفصل‌ها:

1. آشنایی با انواع داده های fMRI
  2. آشنایی با پیش پردازش داده‌های fMRI
  3. آشنایی با اهداف پردازش fMRI و نقش هوش مصنوعی در آن
  4. بخش عملی کارگاه (حل یک مسئله در fMRI مبتنی بر یادگیری ماشین)

مدت زمان دوره:

چهار ساعت که در دو جلسه به شرح زیر برگزار خواهد شد.

تاریخ و زمان برگزاری:

پنج‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱