گالری

توضیحات رویداد

رمزارز نوعی پول دیجیتال است که در آن تولید واحد پول و تأیید اصالت تراکنش پول با استفاده از الگوریتم‌های رمزگذاری کنترل می‌شود و معمولاً به‌طور نامتمرکز (بدون وابستگی به یک بانک مرکزی) کار می‌کند. در سال‌های اخیر خرید و فروش رمزارزها توسط مردم به طور چشم‌گیری گسترده شده است و مدل‌های مختلفی برای تولید سیگنال‌های خرید و فروش روی این ابزارهای مالی توسعه داده شده‌اند. از جمله مهم‌ترین این مدل‌ها می‌توان به مدل‌های یادگیری تقویتی عمیق اشاره کرد.

توجه مهم: پیش‌نیاز این دوره آشنایی با یادگیری عمیق است و افرادی که از یادگیری عمیق دانش کمی دارند نیاز است که کارگاه یادگیری عمیق را نیز بگذرانند.

معرفی مدرس دوره:

احمد اسدی، دانشجوی مقطع دکتری رشته هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که بر روی کاربردهای هوش مصنوعی در بازارهای مالی و بازار رمزارزها تمرکز دارد. در سال‌های اخیر، مدل‌های یادگیری عمیق و یادگیری تقویتی عمیق، کاربردهای گسترده‌ای در بازارهای مالی پیدا کرده‌اند که دلیل انتخاب این دوره نیز همین مورد بوده است.  اطلاعات تکمیلی در رابطه با ایشان در این فایل رزومه قابل مشاهده است.

محل برگزاری

این کارگاه به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و جزئیات چگونگی شرکت در آن در زمان مناسب برای ثبت‌نام‌کنندگان ارسال خواهد شد.
  • آخرین مهلت ثبت نام در رویداد: 17 اردیبهشت 1401 ساعت 15:00:00

برنامه زمانی

سرفصل‌ها:

1. آشنایی با روش‌های تولید سیگنال
  2. تولید سیگنال با استفاده از شبکه‌های عصبی کانولوشنی و بازگشتی

مدت زمان دوره:

پنج ساعت که در دو جلسه به شرح زیر برگزار خواهد شد.

تاریخ و زمان برگزاری:

پنج‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱