گالری

توضیحات رویداد

در سال هاي اخیر، با مطرح شدن پردازش گراف-سیگنال به عنوان یک حوزه‌ي جدید تحقیقاتی، توجه به سمت داده هایی جلب شده است که نوعی ساختار ارتباطی میان آن‌ها وجود دارد و این ساختار انتقال‌دهنده‌ي اطلاعات مهمی درباره‌ي آن داده‌هاست. در اکثر روش‌هاي مبتنی بر پردازش گراف-سیگنال، فرض شده است که ساختار گراف مربوط به داده‌ها، از پیش مشخص است. با این حال بسیاري از کاربردها وجود دارند که این فرضیه برایشان برقرار نیست و بایستی راه‌کاري براي تخمین ساختارشان ارائه شود.

در این کارگاه ابتدا به معرفی حوزه پردازش گراف-سیگنال پرداخته می‌شود و در ادامه سایر کاربردهایی که می‌تواند در حوزه‌های مختلف یادگیری ماشین از جمله جاسازی و دسته‌بندی رئوس داشته باشد، مورد بررسی قرار می‌گیرد. جزئیات بیشتر در رابطه با این کارگاره در این فایل در دسترس است.

معرفی مدرس دوره:

آقای بهنام روشن‌فکر، دانشجوی مقطع دکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که بر روی موضوع تحقیقاتی یادگیري ساختار گراف با استفاده از روش‌های مبتنی بر پردازش گراف-سیگنال  تمرکز دارد. این موضوع در چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته است که یکی از دلایل انتخاب آن به عنوان یک کارگاه در ششمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر بوده است. سایر علایق پژوهشی ایشان شامل مباحث مربوط به یادگیری عمیق و پردازش زبان‌های طبیعی است. اطلاعات تکمیلی در رابطه با ایشان در این فایل رزومه قابل مشاهده است.

محل برگزاری

این کارگاه به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و جزئیات چگونگی شرکت در آن در زمان مناسب برای ثبت‌نام‌کنندگان ارسال خواهد شد.
  • آخرین مهلت ثبت نام در رویداد: 10 اردیبهشت 1401 ساعت 22:00:00

برنامه زمانی

سرفصل‌ها:

۱) معرفی پردازش گراف-سیگنال و تئوری نمونه‌برداری
۲) یادگیری نیمه‌نظارتی با استفاده از نمونه‌برداری
۳) بررسی عملکرد شبکه‌های عصبی گرافی و استفاده از آن‌ها در جاسازی رئوس
۴) یادگیری ساختار گراف

مدت زمان دوره:

حدود چهار ساعت که در دو جلسه به شرح زیر تشکیل خواهد شد.

تاریخ و زمان برگزاری:

جمعه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱