درباره دانشگاه صنعتی امیرکبیر

دانشگاه صنعتی امیرکبیر یا پلی‌تکنیک تهران یکی از دانشگاه‌های فنی و صنعتی ایران است که در شهر تهران قرار دارد.دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۱۳۳۷ رسماً به عنوان دانشگاه صنعتی افتتاح شد. اگر چه به دلیل تعلق بخش‌هایی از آن به هنرسرای عالی، سال تأسیس آن در نشان جدید دانشگاه، ۱۳۰۷ آمده‌است. نسبت تعداد اعضای هیئت علمی به دانشجو (کارشناسی و تحصیلات تکمیلی) در این دانشگاه در سال ۲۰۱۰، تقریباً ۱ به ۲۱ بوده‌است. در حالی‌که این نسبت در دانشگاه‌های ایران به‌طور متوسط ۱ به ۳۳ است. بسیاری از پروژه‌های کلان ملی در این دانشگاه انجام می‌شود. پروژه‌هایی نظیر ابر کامپیوتر ایرانی، انواع ماهواره‌های فضایی، ساخت هواپیمای مسافربری ملی، موتور خودروی ملی و بسیاری پروژهٔ دیگر. بسیاری از مقامات و افراد سطح بالای کشوری از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند. حضور در این دانشگاه نیازمند کسب رتبه‌های بالا در کنکور سراسری ایران است. این دانشگاه مفتخر به داشتن تعداد زیادی فارغ‌التحصیل است که جزو مفاخر علمی ایران و جهان چه داخل ایران و چه خارج آن محسوب می‌شوند.

درباره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر

مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) مجموعه‌ای از مسابقات مرتبط با حوزه هوش مصنوعی است که از سال 1391 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌گردد. نخستین دوره این مسابقات در آبان ماه 1391 در هفت رشته، دومین دوره آن در آبان 1392 در ده رشته و سومین دوره این مسابقات در آبان 1394 در ده رشته برگزار گردید. چهارمین دوره این مسابقات در اسفند 1397 در پنج رشته برگزار می‌گردد.

برخی از مهمترین اهداف این مسابقات عبارتند از:

• ارتقاء دانش بومی در زمینه هوش مصنوعی
  • شناسایی و معرفی محصولات و شرکت‌های موفق داخلی مرتبط با هوش مصنوعی
  • فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه ایده‌های جدید محققان و  کمک به تجاری‌سازی آنها
  • فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه نیازهای سازمان‌ها، شرکتها و صنایع و ارائه راهکار توسط محققان
  • بحث و تبادل نظر میان دانشگاهیان، محققان و صنعتگران پیرامون زمینه‌های مستعد همکاری

چالش‌های مطرح در این مسابقات می‌بایست:

• مربوط به نیازهای داخلی کشور باشد.
  • امکان ارزیابی و مقایسه راه‌حل‌های پیشنهادی برای آنها وجود داشته باشد.
  • مربوط به حوزه هوش مصنوعی بوده و یا از روش های هوشمند برای حل آنها استفاده شود

در خبرنامه ما عضو شوید

برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر عضو خبرنامه شوید.